Bani din reclame

Unde puteți să câștigați bani doar citind zilnic articole de reclama?
Aici
Ce este bun la aceasta afacere,este faptul că înscrierea e gratuită,nu are abonamente,reclamele nici macar nu trebuie citite,doar le-ați deschis,dați
clik pe una din ele în semn de vot și bani vă cresc în cont.
Pe zi se pot face de la 1,20-1,40$ personal,dar aveți dreptul să înscrieți și alte persoane.
Pentru fiecare persoană care a citit reclamele în contul lui,când a ajuns la suma de 50 $,vi se transfera automat un bonus de 5 dolari.
Așadar daca aveți 10 persoane care își deschid zilnic reclamele,veți mai lua 50 de dolari în plus,dacă aveți 100,deja veti lua 500 de dolari și dacă ajungeți să înscrieți 1000,devine o afacere pe termen lung.Aceasta se poate realiza printr-o muncă de promovare în câteva luni.

readbud - get paid to read and rate articles


Un lucru bun este faptul că banii se transferă direct in contul nostru de paypal în momentul în care ni se adună minim 50 $ din reclamele deschise de noi personal sau din bonusurile primite din rețeaua noastra.
Nu există mai multe linii în adîncime,ci doar direcți înscriși.
Pentru unii poate nu este interesant,dar gândiți-vă că fiecare va fi în stare măcar 100 de persoane să înscrie(nu neapărat din prima lună),și atunci veți începe să simțiți că merită mai mult interes afacerea asta atit de simpla si gratuită.E o sansa pentru mulți să facă un ban în plus punându-și astfel în practică abilitățile de relaționare cu cei din jurul lor.
Din moment ce e gratis,de ce sa n-o incerci pina ajungi la acei 50 $ in contul tau sa te convingi ca primesti banii pe paypal? Apoi poți continua mai puternic,dacă crezi că merita.
O astfel de afacere te poate ajuta și să-ți faci niște bani în plus,cu care poți să-ți continui alte afaceri pe care le-ai început sau le-ai amânat din cauza lipsei banilor.
Ei acum,încearcă aceasta șansă și sigur vei reuși în câteva luni să ajungi la un profit mai consistent.Și dacă ar fi sa fie de doar câteva sute de dolari pentru început,la criza din Romania?

Pt cont gratuit Paypal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.